Algemene voorwaarden

Reservaties

Reservatie is pas definitief na het betalen van een voorschot van €250, binnen een maximumtermijn van 14 dagen na het versturen van de offerte. Het resterende bedrag dient voldaan te worden ten laatste 1 week vóór aanvang van het event. Daarvoor zult u een factuur ontvangen.

Annulaties

Kosteloos* annuleren kan tot 8 weken op voorhand. Bij annulaties minder dan 8 weken op voorhand en langer dan 1 week op voorhand, rekenen wij 50%** van de totale som aan. Bij annulatie minder dan 1 week op voorhand zijn wij genoodzaakt om de volledige** som aan te rekenen.

Aanpassingen

Bij aanpassingen van het aantal gasten (minder gasten dan afgesproken) minder dan 1 week op voorhand, zal alsnog de volledige som doorgerekend worden, behalve in geval van overmacht en bij vertoon van een geldig bewijs (doktersvoorschrift, rouwbrief op naam,…), bij aanpassingen (minder gasten dan afgesproken) meer dan 1 week op voorhand wordt enkel een administratieve kost van €50,00 aangerekend, indien het aangepaste aantal minder dan 20% van het aantal afgesproken gasten in de offerte bedraagt. Bedraagt het aantal meer dan 20%, dan wordt een kost van 25% van de afgesproken prijs per persoon aangerekend per geannuleerd persoon. Bij extra personen worden geen extra kosten aangerekend, behalve de prijs per persoon afgesproken in de offerte (tenzij anders vermeld in de algemene voorwaarden).

LET WEL, bij extra personen minder dan 1 week op voorhand, doen wij superhard ons best om voor iedereen het afgesproken menu te voorzien, indien voorraad en levering dit toelaten, anders voorzien we in samenspraak een alternatief.

Opstartvergoeding

Er wordt steeds een opstartvergoeding van €280,00 (incl. BTW) gevraagd om basiskosten te dekken.

Kilometervergoeding

Kilometer-vergoeding

Er wordt een kilometervergoeding aangerekend van €1,21/km (incl. BTW) vanaf +20km vanaf onze vertrekplaats Bissegem (8501).

Standplaats

De klant voorziet plaats voor de foodtrailer (minimum 10m) en de eventueel nodige aanvragen bij de gemeente of bevoegde instanties.

Pasqui’s BV kan niet aansprakelijk gesteld worden indien de juiste documenten niet aangevraagd of geleverd werden.

Elektriciteit en water

Elektriciteit en water dient door de klant voorzien te worden. In samenspraak kijkt Pasqui’s BV en de klant of het elektriciteitsnet voldoende capaciteit heeft. Zo niet, wordt er naar een gepaste oplossing gezocht.

Allergenen

Pasqui’s BV kan niet aansprakelijk gesteld worden in geval van een allergische reactie op onze geleverde goederen, indien Pasqui’s BV niet op voorhand werd ingelicht voor eventuele allergenen. Voor aanpassingen aan de gerechten omwille van allergenen, dienen de allergenen steeds op voorhand doorgegeven te worden, zo niet kunnen we enkel aanpassingen doorvoeren volgens de voorraad die we mee hebben. Allergenen kunnen steeds opgevraagd worden aan één van onze medewerkers.

Prijsstijgingen

Bij evenementen langer dan 2 maand op voorhand afgesproken, zullen we extreme prijsstijgingen die wij niet in de hand hebben (zoals forse stijging van oliën en vetten, basisproducten, prijsstijging van bestelde goederen,…) aanrekenen. Hiervan wordt de klant steeds op voorhand op de hoogte gebracht.

Bediening en Personeel

Tot 50 personen en zonder bediening worden geen extra personeelskosten aangerekend, vanaf 50 personen wordt sowieso per 20 extra personen een extra personeelslid voorzien aan €40,00 per uur.

Pasqui’s BV werkt zonder bediening, dit betekent dat de klant afhaalt aan de foodtruck. Indien toch bediening gewenst is, kan dit zonder enig probleem, mits tijdig op voorhand doorgegeven en €40,00 per extra personeelslid per uur.

Betalingsvoorwaarden

De betalingstermijn van onze facturen bedraagt 14 dagen, te rekenen vanaf factuurdatum. Bij het niet nakomen van deze termijn zult u hieraan herinnert worden. Bij het niet betalen van de factuur, zullen wij 1 maand na de factuurdatum een nalatigheidsinterest aanreken van 10,5% op het totaalbedrag, deze interest is bij wet bepaald. Betwist u de factuur, dan dient u dit per mail (info@pasquis.com) of per post (Kerkvoetweg 8, 8501 Bissegem) te doen, dit binnen de 14 dagen na factuurdatum.

Bij het niet nakomen betalingsvoorwaarden of om het even welke juridische betwisting, is de rechtbank van Kortrijk bevoegd.

* Er wordt wel steeds een administratieve kost aangerekend van €50 euro. Deze wordt ingehouden van het voorschotbedrag, het resterende voorschotbedrag wordt teruggegeven in de vorm van een cadeaubon van Pasqui’s BV.

** Indien het een annulatie omwille van overlijden of ernstige overmacht betreft, worden enkel de gemaakte kosten aangerekend (zoals aankoop voeding). Bij annulatie door overmacht krijgt u een kortingsbon om uw event om te boeken naar een latere datum.

PASQUI'S BV

Kerkvoetweg 8
8501 Bissegem

info@pasquis.com

+32 (0) 495/42.43.51

BTW: BE0798.658.804

www.pasquis.com